• Voedt en verdiept professionele kracht

Over Quanta NpM

Werken aan sociaal ondernemerschap, vitaal vakmanschap en duurzame samenwerking

Quanta NpM helpt sinds 1997 organisaties en professionals in het publieke domein zichzelf te versterken en meer resultaten te boeken voor samenleving en doelgroepen. Door de ontwikkeling en versterking van sociaal ondernemerschap, vitaal vakmanschap en duurzame samenwerking. Wij doen dit vanuit de overtuiging dat dit de belangrijkste stuwende krachten zijn van kwaliteit en effectiviteit. Krachtig ontwikkeld maken zij meer en betere resultaten mogelijk voor samenleving en doelgroepen. En zetten professionals in hun kracht zodat deze de goede dingen op de goede manier kunnen doen.

Sociale ondernemingen …

creëren maatschappelijke meerwaarde. Geld is hiervoor een belangrijk middel, maar nooit het hoofddoel. Sociaal ondernemers hebben impact en maken het verschil door afwisselend in de huid te kruipen van de strateeg, verkenner, verkoper, relatiebeheerder, coördinator, partner, concurrent, schatbewaarder en specialist.

Vitale vakmensen …

werken vanuit diepgevoelde overtuigingen en waarden. Zij ontwikkelen met elkaar een eigen identiteit en een gemeenschappelijke visie, waarin zij geloven. Zij staan en gaan voor gemeenschappelijke waarden en ambities. Hierdoor voelen zij zich sterker, gemotiveerder en meer uitgedaagd om de voor samenleving en doelgroepen gewenste resultaten te boeken.

Duurzame samenwerking …

is een noodzakelijke voorwaarde voor het realiseren van maatschappelijke missies. Samenwerking met leden van doelgroepen en degenen die hen bijstaan, met collega’s in de eigen organisatie en professionals van andere organisaties en werkterreinen. Maatschappelijke resultaten worden mogelijk door verbinding en krachtenbundeling. Niemand kan het alleen!